Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta placuta si sigura. Prin continuarea navigarii pe site confirmati ca sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe despre Cookie si Politica de Confidentialitate .

Setari Confidentialitate


Invata mai mult despre Datele cu Caracter Personal
 
Concurs

Intra si ai sansa de a castiga
PREMII sau CUPOANE

Ma inscriu

PRIMESTI INAPOI

10% DISCOUNT


LA PRIMA COMANDA
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Politica de confidentialitate cu privire la prelucrare datelor cu caracter personal

 

 

Informații generale:

Confidențialitatea datelor dvs. personale este importantă pentru noi și dorim să vă simțiți confortabil vizitând site-ul Techstar.ro. Prin utilizarea serviciilor, se consideră că ați citit și sunteți de acord cu această politică de confidențialitate prin care vă comunicăm ce date cu caracter personal colectăm, de ce le colectăm și cum le folosim.

Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum sunt numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon al persoanei vizate, trebuie să fie întotdeauna în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor și în conformitate cu reglementările specifice fiecărei țări privind protecția datelor. Prin intermediul acestei politici de protecție a datelor, dorim să informăm publicul larg cu privire la natura și scopul datelor cu caracter personal pe care le colectăm, le folosim și le procesăm. În plus, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declarații privind protecția datelor, asupra drepturilor lor.

 

Datele de contact ale operatorului:

Techstar.ro este reprezentat de societatea comercială SC Neoallbet SRL, care este persoană juridică de naționalitate Română, cu sediul social in localitatea Bragadiru, județul Ilfov, str. Florilor, nr 3 bis, cu numarul de ordine in Registrul Comertului J23/1543/2008 si codul unic de înregistrare fiscală RO23890480.

Suntem întotdeauna deschiși la opiniile utilizatorului si dorim sa vă oferim o experiență cât mai placută în utilizarea site-ului nostru, astfel va punem la dispozitie adresa de email data.protection@techstar.ro unde ne puteți contacta pentru orice nelămuriri privind protecția datelor cu caracter personal. De asemenea ne puteți contacta prin postă sau curier la adresa Bragadiru, jud Ilfov, str Florilor, nr 3bis, cu mențiunea: în atenția responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal.

 

Ce date cu caracter personal prelucrăm?

Prelucrăm date cu caracter personal de la dumneavoastră în momentul in care creați cont in cadrul site-ului nostru sau efectuați o comandă rapidă fără crearea contului. Datele procesate sunt: nume si prenume, telefon, adresă de e-mail, adresă de facturare, adresă de livrare, date referitoare la modul in care utilizati Site-ul cum sunt preferintele obisnuite ale dumneavoastra in cadrul Techstar.ro.

Dacă sunteti vizitator si adresați întrebări prin intermediul formularului de contact, fără a plasa o comandă sau fără crea cont în intermediul site-ului, datele pe care le furnizati in cadrul secțiunilor contact, întrebări sau reclamații sunt considerate date cu caracter personal.

Site-ul nostru utilizează module cookie. Acestea sunt fișiere text care sunt stocate intr-un sistem informatic prin intermediul browser-ului pentru navigarea pe internet. Techstar foloseste aceste cookie-uri pentru a oferi vizitatorului doar ofertele de care acesta este interesat si cât și o experienta placută în utilizarea site-ului. Fără utilizarea modulelor cookie, Techstar nu ar putea sa ofere aceasta experiența vizitatorilor. Te invităm să citești și politica de cookie.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

 

Păstrarea si securitatea datelor

Datele sunt stocate pe un server localizat in România in cadrul companiei de hosting Romarg SRL. Compania se angajeaza să ofere protecția serverului împotriva accesarii neautorizate.

Depunem eforturi pentru a proteja Techstar.ro si utilizatorii noștrii împotriva accesarii de catre persoane neautorizate.

 

Modalitatile de protectie oferite de Techstar sunt:

-          Criptarea transportului de date cât și a întregii utilizări a site-ului folosind serviciile SSL;

-          Restrângerea accesului datelor personale colectate către angajați cu funcții specifice;

-          Analizăm si revizuim periodic sistemul de colectare si protecție a datelor.

-           

Pentru ce folosim datele colectate?

Utilizăm datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Funcționarea prin prestarea serviciilor Techstar in beneficiul clientului.

-          Crearea si administrarea contului in cadrul site-ului;

-          Prelucrarea comenzilor, inclusiv confirmarea, comunicarea, facturarea, livrarea si expedierea comenzilor;

-          Soluționarea anulărilor si a retururilor;

-          Solutionarea si receptionarea produselor aflate in garanție pentru repararea acestora;

-          Rambursarea contravalorii retururilor;

-          Acordarea de credite prin partenerii nostri, cum ar fi: Libra Credit;

-          Asigurarea serviciilor de suport privind comenzile în procesare, datele privind livrarea, suport tehnic privind produsele;

 

Promovarea prin intermediul marketing-ului:

Prelucrăm date pentru activități de marketing ce au urmatoarele scopuri: transmiterea prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță, email sau sms, a comunicărilor comerciale privind produsele si serviciile oferite de Techstar.ro.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

Îmbunătățirea serviciilor noastre:

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, colectăm date ce reprezintă metrice care formează o analiză pe baza comportamentului consumatorilor cum ar fi: numar de comenzi, numar de vizitatori etc. Astfel ne permitam să îmbunatatim constant platforma noastră pentru a vă oferi dumneavoastră o experientă cât mai plăcută. Pentru îmbunătățirea acestor servicii este necesară prelucrarea cookie-urilor de funcționare a Google Analytics.

 

Cui transmitem datele cu caracter personal?

Ca necesitate de funcționare a site-ului și având posibilitatea de încheiere a contractelor la distantă, Techstar.ro transmite sau oferă acces, după caz, anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de parteneri/destinatari:

-          Furnizorilor de servicii de curierat;

-          Partenerilor Techstar.ro Marketplace;

-          Furnizorilor de servicii de plati bancare;

-          Furnizorilor de servicii de marketing si cercetare de piata;

-          Furnizorilor de servicii IT;

-          Altor societăți care contribuie la îmbunătățirea și performantă magazinului, ce vor apărea pe parcursul desfășurării activității, cu obligativitatea de a apăra datele cu caracter personal ale clienților/userilor Site-ului prin încheierea unor contracte cu aceștia. Astfel ne asigurăm că accesul la datele dvs. de terți este în siguranță și în conformitate cu legea.

 

Pe ce durată de timp sunt păstrate datele?

Techstar.ro va stoca datele dvs. cu caracter personal pe întreaga durată a timpului în care utilizatorul are cont creat in platforma noastră. Pentru ștergerea anumitor date sau închiderea contului, în conformitate cu legislația aplicabilă, utilizatorul poate solicita aceasta la adresa de email data.protection@techstar.ro.

 

Care sunt drepturile dumneavoastra?

În condițiile prevăzute de legislație în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Techstar.ro, conform celor descrise în prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Techstar.ro, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Techstar.ro a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
  • dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
  1. acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  2. în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  3. în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  4. în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  5. în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  6. datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Techstar.ro să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
  1. persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  2. prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  3. operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
  4. persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către Techstar.ro către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
  1. în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Techstar.ro sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Techstar.ro poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
  2. în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: data.protection@techstar.ro.
Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politică privind fișierele cookies.