Concurs

Intra si ai sansa de a castiga
PREMII sau CUPOANE

Ma inscriu

PRIMESTI INAPOI

5% DISCOUNT


LA PRIMA COMANDA
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Termeni si Conditii

 

 
 Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Societatea isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii " din subsolul paginilor site-ului.
 Compania care administreaza site-ul https://www.techstar.ro, denumit in continuare techStar, este societate comerciala S.C. Neoallbet S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1543/2008 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO23890480.
 
1. Dreptul de autor
 
Intregul continut al site-ului https://www.techstar.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea firmei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
 
2. Accesul la informatiile de pe site
 
Compania garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul https://www.techstar.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.
 
 
3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
 
Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu putem oferi nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc, in ce priveste faptul ca nu putem garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
 
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Societatea si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul https://www.techstar.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii marcii importate.
 
Societatea este direct raspunzatoare pentru eventualele defectiuni ale produselor cumparate din magazinul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina service-ului nostru autorizat atata timp cat sunt in perioada de garantie. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de firma oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de techstar de la acest client.
 
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.
 
4. Limitarea raspunderii pentru preturi
 
Preturile prezentate includ TVA (19%). Acestea pot include si cheltuielile de livrare daca incasarea transportului este facuta de expeditor, sau nu vor fi incluse in facturare daca transportul este determinat cu plata la destinatar. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata anticipata in cont, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. In cazul in care pretul de transport nu este inclus in factura, acest serviciu va fi facturat de societatea de curierat, in acest caz facturarea trasnportului cat si eliberarea chitantei aferente costului transportului, sunt oferite de firma de curierat.
5. Limitarea raspunderii pentru livrare
 
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Techstar isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Costurile de transport se integreaza in intervalul 10 lei si 19 lei, in functie de zona de livrare in care se afla clientul si serviciile selectate de acesta. Daca clientul adauga serviciul descidere la livrare, acesta se adauga la costul initial al transportului si fiecare costa 2 lei. 
 
Techstar isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. Revenirea la adresa clientului pentru a doua oara consecutiv nu percepe costuri suplimentare din partea clientului, insa, daca comanda a fost anulata din motivul neprezentarii la ridicare, iar clientul doreste retrimiterea comenzii, atunci costurile suplimentare de livrare, vor fi suportate de clientul in cauza.
In cazul in care un produs este listat la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produsele primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele care prezinta astfel de erori, incluzand cele platite cu cardul unde ulterior se va returna suma in contul bancar respectiv.
 
6. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
 
Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Techstar nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Techstar nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului https://www.techstar.ro
 
Magazinul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul https://www.techstar.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
In cazul in care un produs este listat la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produsele primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele care prezinta astfel de erori, incluzand cele platite cu cardul unde ulterior se va returna suma in contul bancar respectiv.
 
 
7. Dreptul de returnare si inlocuire a produselor
 
Clientul are dreptul de a notifica in scris Techstar.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.
Din motive de protectie a sanatatii clientilor si din motive de igiena, returnarea produselor ce fac parte din categorii ce servesc la igiena consumatorului, nu pot fi returnate daca acestea au fost desigilate, folosite sau doar testate. Ne limitam dreptul de a refuza returul produselor de igiena daca la verificarea acestora se constata una din cele trei actiuni mentionate.
Produsele de unica folosinta, pot fi returnate doar daca nu au fost utilizate de dumneavoastra. Techstar.ro isi rezerva dreptul de a refuza returnarea banilor pentru orice produs de unica folosinta daca acesta: a fost folosit; nu este intact; are continutul incomplet; produsul a fost deteriorat si nu mai este ca nou; produsul a fost uzat; starea produsului nu permite recomercializarea lui.
 
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@techstar.ro.
Produsele pot fi inlocuite in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora de catre client. Conditiile de inlocuire sunt aceleasi ca la returnarea produsului. Produsul sau produsele trebuiesc sa fie in buna de folosire, nedeteriorate, zgariate sau sparte. Pachetul in care vine produsul trebuie sa fie complet cu toate accesoriile incluse ce au fost oferite la vanzare. Cutia produsului trebuie sa fie in stare buna si recomandam returnarea produsului in cutia originala a acestuia. Produsele vandute de Techstar si nu de parteri ai Techstar, pot fi inlocuite doar cu produse vandute exclusiv de Techstar. Produsele vandute de Techstar nu pot fi inlocuite cu produse vandute de parteneri ai Techstar. Produsele vandute de un parteneri Techstar nu pot fi inlocuite cu produse vandute de alt partener Techstar. Responsabilitatea retururilor si a inlocuirilor produselor vandute de catre parteneri intra in responsabilitatea partenerilor vendori. Techstar se va asigura ca activitatea de comert prestata de parteneri este conform legislatiei si va lua masuri de incheiere a colaborarii cu partenerii care nu isi respecta aceste obligatii, cat si de colaborare cu autoritatile competente in vederea rezolvarii situatiei.
 
8. Litigii si dispozitii finale
 
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe https://www.techstar.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.
 
 
9. Limitarea raspunderii pentru utilizatori si parteneri

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta faptul ca informatiile, datele si materialele postate pe site au de catre parteneri si administratori, au doar caracter informativ si orientativ. Astfel se intelege faptul ca Administratorului site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz sau mod pentru veridicitatea si validitatea continutului site-ului, inclusiv dar fara a se limita la veridicitatea si corectitudinea informatiilor si datelor oferite de utilizatori pe site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora.

Este interzisa postarea pe site a oricarui continut care contine mesaje cu limbaj obscen sau vulgar, texte ilegale, amenintari, abuzuri, mesaje rasiste, materiale indecente ori discriminari catre persoane in orice mod si care incalca drepturi si libertati ale oamenilor, potrivit legislatiei in vigoare.

Partenerii care vand prin intermediul site-ului, se obliga sa furnizeze informatii valide, valabile, exacte, veridice si corecte in scopul de a obtine si beneficia de servicii prin intermediul site-ului techstar.ro.

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice masura a prevederilor din Termeni si Conditii, Administratorul site-ului are dreptul si va putea in mod discretionar sa suspente partial sau total accesul utilizatorului la orice serviciu furnizat de Techstar.ro, fara niciun fel de atentionari sau notificari in prealabil si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii, vizitatorii si partenerii care vand prin intermediul site-ului Techstar, inteleg si accepta faptul ca site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei sunt responsabili pentru orice materiale, date si informatii postate pe site, indiferent de forma si partea in care apar, de utilizarea acestora, de accesarea si utilizarea serviciului de vanzare-cumparare si a oricaror facilitati oferite de Techstar.ro, si sunt responsabili pentru orice efecte juridice si/sau comerciale derivand din acestea.

10. Pozele si imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare, produsele pot sa difere in functie de lotul comandat.
 
11. In cadrul programului Magazin de incredere veti transmite catre Online Comparison Shopping kft- persoana imputernicita - adresa de email a cumparatorului si numele produsului/produselor comandate.

Punctul de vedere Compari webshopul in calitate de operator conform GDPR (directiva EU 2016/679 care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal) poate folosi adresele de email a cumparatorilor in interes legitim, fara acordul prealabil, pentru scopuri de marketing direct.

Adresa de email va fi gestionata pentru evaluarea serviciilor oferite in interes legitim. Va puteti exprima dezacordul la datele noastre de contact. Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de persoana imputernicita (Online Comparison Shopping kft, 1074 Budapesta, Rákóczi út 70-72) pentru transmiterea unui chestionar de evaluare.

Pentru stocarea adreselor de email ale cumparatorilor Compari (Online Comparison Shopping Kft.1074 Budapesta, Rákóczi út 70-72, CUI: HU24868291, Reg.Comertului: 01-09-186759) detine statutul de persoana imputernicita in vederea transmiterii chestionarelor de evaluare in cadrul Programului Magazin de Incredere. Dupa efectuarea unei cumparaturi aici, Compari va primi adresa de email a cumparatorului. Motivul transmiterii datelor: solicitarea si afisarea feedbackului cumparatorului. Adresa de email transmisa este gestionata, stocata de Online Comparison Kft in temeiul unui contract scris si respectand conditiile necesare protectiei datelor.

12. NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
 
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Techstar are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: de a putea expedia coletele catre dvs.
Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la crearea facturii si expedierii coletului catre dvs. Refuzul dvs. determină nepreluarea comenzii si netransmiterea coletului catre dvs.
Site-ul https://techstar.ro/ este inregistrat catre un operator care ofera un domeniu securizat https(secure). Acest aspect confera siguranta datelor clientului, o data introduse pe site, fiind criptate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Autoritatile competente ale Statului Roman.
Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Techstar.ro?
□ DA □NU
Aveti posibilitatea de a selecta cand va creati un cont, astfel sa va abonati sau nu.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul social, al companiei noastre. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pentru scopuri precum afisarea de continut personalizat cat si pentru a folosi o experienta sigura, folosim module cookie sau tehnologii similare. Prin continuarea navigarii, esti de acord sa permiti colectarea de informatii prin cookie sau tehnologii similare. Afla despre Cookie si posibilitarea retragerii acordului in sectiunea Cookie si Politica de Confidentialitate .