Concurs

Intra si ai sansa de a castiga
PREMII sau CUPOANE

Ma inscriu

PRIMESTI INAPOI

5% DISCOUNT


LA PRIMA COMANDA
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Confirm ca am peste 16 ani si ca ma pot dezabona oricand

Termeni si Conditii

 Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Societatea isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii " din subsolul paginilor site-ului.
 Compania care administreaza site-ul https://www.techstar.ro, denumit in continuare techStar, este societate comerciala S.C. Neoallbet S.R.L., Sediul Social Birouri: loc. Bragadiru, Judetul Ilfov, ZIP: 077025, Str. Curcubeului, nr. 9C, vila 1, Parter, Cam, 1-4, 9-10, 11, Etaj Cam. 1-5 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1543/2008 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO23890480.
Politica de cookies si Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal care se gasesc pe Site, precum si orice alte documente la care se face referire in cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni si Conditii. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de cookies, Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, Politica de Retur si toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, va rugam sa nu utilizati acest site web.

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza acest site web si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.

Techstar isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Astfel, va rugam sa verificati sectiunea aferenta Termenilor si Conditiilor, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator inainte de a plasa comanda dorita.

 
1. Dreptul de autor

Intregul continut de pe Site care include, dar nu se limiteaza la, toate imaginile, logo-urile, reprezentarile stilizate, simbolurile, textul si/sau continutul video/multimedia incluse pe Site in orice moment, sunt proprietatea exclusiva a Techstar.ro si/sau a furnizorilor sai, inclusiv Vanzatorul (dupa caz), care detin toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect in legatura cu acesta.

Indiferent daca este vorba despre scopuri personale sau comerciale, nicio persoana fizica care are sau obtine acces la continutul de pe Site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Techstar (electronic, telefonic, etc), indiferent daca acesta utilizeaza Site-ul prin inregistrarea unui Cont sau fara Cont nu este indreptatita, fara acordul prealabil dat in forma scrisa in mod expres de catre Techstar.ro, la:

  1. copierea, transmiterea prin orice mod, publicarea, transferul, modificarea, utilizarea, referirea la, prezentarea si/sau includerea oricarei parti sau a intregului continut de pe Site in orice alt continut/context in cadrul sau in afara Site-ului;
  2. eliminarea partiala sau totala a simbolurilor, logourilor si oricaror altor reprezentari grafice care semnifica dreptul de autor al Techstar asupra continutului;
  3. transferul, vanzarea, comercializarea in orice mod a unor documente/materiale redactate/realizate prin reproducerea, modificarea, utilizarea sau afisarea continutului.

Pentru evitarea oricarui dubiu, Techstar isi rezerva dreptul unilateral de a interzice oricarei persoane fizice care are acces la Site orice asemenea utilizare ori de cate ori o considera contrara prevederilor din acest Document, fara a fi obligat sa motiveze sau sa justifice in orice mod aceasta decizie.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele Termeni si Conditii.

Prevederile din aceasta Sectiune se vor aplica in egala masura oricarui continut transmis persoanei fizice de catre Techstar prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.

 
2. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
 
Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu putem oferi nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc, in ce priveste faptul ca nu putem garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
 
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Societatea si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul https://www.techstar.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii marcii importate.
 
Societatea este direct raspunzatoare pentru eventualele defectiuni ale produselor cumparate din magazinul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina service-ului nostru autorizat atata timp cat sunt in perioada de garantie. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de firma oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de techstar de la acest client.
 
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.
Va rugam sa aveti in vedere ca achizitionarea produselor pe internet ofera o experienta diferita de cea din offline. In special, trebuie sa stiti ca:
 • culorile bunurilor, astfel cum sunt prezentate pe pagina web, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile monitorului dumneavoastra;
 • dimensiunile si forma Bunurilor pot fi diferite in realitate fata de modul in care apar in imaginile disponibile pe pagina web. De aceea, va rugam sa aveti in vedere ca este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati ca marimea reala a fiecarui Bun sa corespunda scopului pentru care ati achizitionat respectivul Bun;
 • fotografiile si imaginile de pe pagina web au doar rol ilustrativ/orientativ.
 • Bunurile vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca Doraly/Vanzatorul să nu poată livra Comanda. De asemenea, Vanzatorul își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate a Vanzatorului față de dumneavoastră este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Bunuri pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare, in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice.
 • Techstar/Vanzatorul depune toate eforturile pentru a livra Bunurile catre Cumpărător în conformitate cu termenul de livrare (Termenul estimat de livrare afisat in site, in cazul unei comenzi plasate la momentul afisarii oferte), dar nu mai tarziu de 30 de zile conform legii. Menționăm că toate informațiile cu privire la livrare oferite de Techstar Marketplace (pe Site, la telefon sau prin e-mail) sunt doar cu titlu estimativ şi, de aceea, pot varia de la caz la caz. 
 
3. Limitarea raspunderii pentru preturi
 
Preturile prezentate includ TVA (19%). Acestea pot include si cheltuielile de livrare daca incasarea transportului este facuta de expeditor, sau nu vor fi incluse in facturare daca transportul este determinat cu plata la destinatar. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata anticipata in cont, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. In cazul in care pretul de transport nu este inclus in factura, acest serviciu va fi facturat de societatea de curierat, in acest caz facturarea transportului cat si eliberarea chitantei aferente costului transportului, sunt oferite de firma de curierat. 
In cazul in care Techstar/Vanzatorul descopera o eroare legata de pretul unui/unor Bunuri comandate deja de catre Cumparator, departamentul Call Center i-l va informa pe acesta cat mai curand posibil, inainte ca Vanzatorul/Vanzatorii sa confirme Comanda, despre eroarea produsa. In aceste situatii, Cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma Comanda la pretul corect, fie de a anula Comanda, prin intermediul departamentului Call Center.
Daca a intervenit o eroare legata de pretul unui/unor Bunuri comandate iar Cumparatorul decide anularea Comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale Bunurilor, iar anterior acestui moment Cumparatorul achitase deja pretul Bunurilor comandate, Vanzatorul va oferi o rambursare completa in cel mai scurt termen (dar nu mai mult de paisprezece (14) zile calendaristice de la anulare).
4. Limitarea raspunderii pentru livrare
 
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Techstar isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Costurile de transport se integreaza in intervalul 10 lei si 19 lei, in functie de zona de livrare in care se afla clientul si serviciile selectate de acesta.
Dupa incheierea valabila a Contractului, veti primi un SMS/e-mail care va contine numarul documentului de transport (AWB) pentru verificarea stadiului transportului, numarul si valoarea Comenzii, modalitatea de plata, precum si, dupa caz, data estimata a prestarii serviciilor solicitate de Cumparator.
 
Techstar isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. Revenirea la adresa clientului pentru a doua oara consecutiv nu percepe costuri suplimentare din partea clientului, insa, daca comanda a fost anulata din motivul neprezentarii la ridicare, iar clientul doreste retrimiterea comenzii, atunci costurile suplimentare de livrare, vor fi suportate de clientul in cauza.
In cazul in care un produs este listat la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produsele primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele care prezinta astfel de erori, incluzand cele platite cu cardul unde ulterior se va returna suma in contul bancar respectiv.
Livrarea se va efectua prin intermediul societatii de curierat indicata de Techstar, in termen de 72 de ore de la incheierea Contractului sau in conformitate cu termenul estimat de livrare afisat pe site, in cazul unei comenzi plasate la momentul afisarii ofertei. In ziua livrarii veti fi contactat de catre societatea de curierat, prin telefon sau SMS, la numarul de telefon mobil pe care l-ati furnizat in timpul procesului de comanda.
Cu excepţia cazului în care partile au convenit altfel cu privire la momentul livrarii, Bunurile comandate vor fi livrate (transferul posesiei fizice sau controlul asupra acestora) catre Cumparator fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nedepasind termenul legal de 30 de zile de la plasarea comenzii.
Cumparatorul este exclusiv responsabil in urmatoarele situatii:
 • trebuie sa se asigure ca livrarea se poate face la adresa de livrare indicata si ca este disponibil la aceasta adresa la data livrarii pentru acceptarea Bunurilor;
 • trebuie sa verifice dimensiunile Bunurilor pe care le comanda pentru a se asigura ca este suficient spatiu la adresa de livrare pentru primirea acestora. Sub acest aspect, trebuie sa se asigure ca exista si cai de acces corespunzatoare la adresa de livrare;
 • daca livrarea nu poate avea loc deoarece accesul este insuficient sau dintr-un alt motiv pe care Vanzatorul, in mod rezonabil, nu il poate controla/prevedea, Bunurile comandate vor fi stocate 7 zile la societatea de curierat, termen in care veti fi contactat de curier pentru stabilirea detaliilor de livrare. Dupa expirarea acestui termen, Contractul va fi considerat desfiintat de plin drept, fara nicio notificare prealabila si fara interventia instantei de judecata. In cazul in care costurile aferente acestei Comenzi au fost deja achitate, suma corespunzatoare va fi integral rambursata in termen de 7 zile calendaristice de la data expirarii termenului de depozitare.
 • La livrare, documentul care confirma executarea corespunzatoare a livrarii trebuie sa fie semnat de catre Cumparator. Prin aceasta nu va fi afectat in nici un fel dreptul legal al Cumparatorului de a notifica ulterior constatarea unui defect sau orice alta lipsa de conformitate a Bunurilor. Refuzul de semnare a documentul de livrare reprezinta refuzul de acceptare a Bunurilor.
 • Dupa semnarea documentelor de livrare, Cumparatorul dobandeste posesia fizica a Bunurilor comandate. Din acest moment, Cumparatorul preia toate riscurile asupra Bunurilor respectiv riscul de pierdere, pieire sau de deteriorare.
 • In cazul in care Cumparatorul nu este disponibil personal, poate desemna o terta persoana care sa preia Bunurile in numele sau. Reprezentantul Cumparatorului care va prelua Bunurile trebuie sa fie o persoana cu capacitatea juridica necesara, respectiv sa fi implinit varsta de 18 ani, pentru a putea primi, in numele Cumparatorului, Bunurile.
 • Livrarea se face de catre societatea de curierat, eficient si in conditii sigure, cu urmatoarele precizari:
 • Cumparatorul este de acord sa ofere in prealabil cat mai multe detalii despre caracteristicile speciale ale locului de livrare pentru a se asigura ca livrarea poate sa aiba loc. De exemplu, daca exista restrictii cu privire la acces sau parcare, etajul la care trebuie livrate Bunurile sau daca exista usi inguste, scari in spirala;
 • Livrarea va avea loc in sistem de curierat door-to-door;
 • La livrare, Cumparatorul va verifica starea ambalajului si numarul corect de pachete livrate. In cazul in care exista deteriorari evidente sau sunt Bunuri lipsa sau incorecte, aceste constatari vor fi inregistrate in documentele de livrare. Articolele lipsa vor fi livrate gratuit; articolele deteriorate/incorecte vor fi returnate si vor fi, de asemenea, inlocuite si livrate gratuit sau li se va returna contravaloarea la cerere conform politii de retur. Pentru orice problema aparuta in procesul de livrare, Cumparatorul va contacta Techstar la unul dintre numerele de telefon 0310051615, ori la adresa de e-mail contact@techstar.ro
 
5. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
 
Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Techstar nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Techstar nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului https://www.techstar.ro
 
Magazinul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul https://www.techstar.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
In cazul in care un produs este listat la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produsele primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele care prezinta astfel de erori, incluzand cele platite cu cardul unde ulterior se va returna suma in contul bancar respectiv.
 
 
6. Dreptul de returnare si inlocuire a produselor
 
Clientul are dreptul de a notifica in scris Techstar.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.
Din motive de protectie a sanatatii clientilor si din motive de igiena, returnarea produselor ce fac parte din categorii ce servesc la igiena consumatorului, nu pot fi returnate daca acestea au fost desigilate, folosite sau doar testate. Ne limitam dreptul de a refuza returul produselor de igiena daca la verificarea acestora se constata una din cele trei actiuni mentionate.
Produsele de unica folosinta, pot fi returnate doar daca nu au fost utilizate de dumneavoastra. Techstar.ro isi rezerva dreptul de a refuza returnarea banilor pentru orice produs de unica folosinta daca acesta: a fost folosit; nu este intact; are continutul incomplet; produsul a fost deteriorat si nu mai este ca nou; produsul a fost uzat; starea produsului nu permite recomercializarea lui.
 
Orice astfel de cerere/notificare se va trimite de catre persoana in cauza prin e-mail la adresa retururi@techstar.ro sau la numarul de telefon 031.005.16.15
Produsele pot fi inlocuite in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora de catre client. Conditiile de inlocuire sunt aceleasi ca la returnarea produsului. Produsul sau produsele trebuiesc sa fie in buna de folosire, nedeteriorate, zgariate sau sparte. Pachetul in care vine produsul trebuie sa fie complet cu toate accesoriile incluse ce au fost oferite la vanzare. Cutia produsului trebuie sa fie in stare buna si recomandam returnarea produsului in cutia originala a acestuia. Produsele vandute de Techstar si nu de parteneri ai Techstar, pot fi inlocuite doar cu produse vandute exclusiv de Techstar. Produsele vandute de Techstar nu pot fi inlocuite cu produse vandute de parteneri ai Techstar. Produsele vandute de un parteneri Techstar nu pot fi inlocuite cu produse vandute de alt partener Techstar. Responsabilitatea retururilor si a inlocuirilor produselor vandute de catre parteneri intra in responsabilitatea partenerilor vendori. Techstar se va asigura ca activitatea de comert prestata de parteneri este conform legislatiei si va lua masuri de incheiere a colaborarii cu partenerii care nu isi respecta aceste obligatii, cat si de colaborare cu autoritatile competente in vederea rezolvarii situatiei.
Cumparatorul va primi la livrare toate documentele de garantie aferente fiecarui Bun care beneficiaza de garantie legala/suplimentara (daca beneficiaza), cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Garantia Bunurilor achizitionate este asigurata de catre service-ul autorizat mentionat pe documentul de garantie aferent Bunului.
Documentele de garantie se vor regasi in contul Cumparatorului de pe Site, care va detine o evidenta a acestora, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
Produsele comercializate online de către Vanzator beneficiază de garanția prevăzuta imperativ de lege în favoarea consumatorului.
În temeiul prevederilor legale în vigoare, beneficiați de dreptul de retragere din Contractul încheiat cu Techstar/Vanzatorul. Dreptul de retragere reprezintă posibilitatea dumneavoastră de a returna Bunurile achiziționate prin Comanda. Toate informațiile relevante pentru exercitarea concretă a dreptului de retragere sunt prevăzute în Politica de retur disponibilă în secțiunea intitulată https://techstar.ro/RMA/
 
7. Litigii si dispozitii finale
 
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe https://www.techstar.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.
Utilizarea Site-ului, transmiterea comenzilor si incheierea Contractelor prin intermediul Site-ului sunt guvernate de legislatia romana.
Orice litigiu care rezulta din sau in legatura cu folosirea site-ului web sau in legatura cu o Comanda/un Contract va fi supus instantelor competente din Romania.
 
8. Limitarea raspunderii pentru utilizatori si parteneri

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta faptul ca informatiile, datele si materialele postate pe site au de catre parteneri si administratori, au doar caracter informativ si orientativ. Astfel se intelege faptul ca Administratorului site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz sau mod pentru veridicitatea si validitatea continutului site-ului, inclusiv dar fara a se limita la veridicitatea si corectitudinea informatiilor si datelor oferite de utilizatori pe site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora.

Este interzisa postarea pe site a oricarui continut care contine mesaje cu limbaj obscen sau vulgar, texte ilegale, amenintari, abuzuri, mesaje rasiste, materiale indecente ori discriminari catre persoane in orice mod si care incalca drepturi si libertati ale oamenilor, potrivit legislatiei in vigoare.

Partenerii care vand prin intermediul site-ului, se obliga sa furnizeze informatii valide, valabile, exacte, veridice si corecte in scopul de a obtine si beneficia de servicii prin intermediul site-ului techstar.ro.

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice masura a prevederilor din Termeni si Conditii, Administratorul site-ului are dreptul si va putea in mod discretionar sa suspente partial sau total accesul utilizatorului la orice serviciu furnizat de Techstar.ro, fara niciun fel de atentionari sau notificari in prealabil si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii, vizitatorii si partenerii care vand prin intermediul site-ului Techstar, inteleg si accepta faptul ca site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei sunt responsabili pentru orice materiale, date si informatii postate pe site, indiferent de forma si partea in care apar, de utilizarea acestora, de accesarea si utilizarea serviciului de vanzare-cumparare si a oricaror facilitati oferite de Techstar.ro, si sunt responsabili pentru orice efecte juridice si/sau comerciale derivand din acestea.

Vanzatorii poduselor din categoria aparate medicale sunt obligati sa aiba avize medicale in scopul comercializarii acestora
9. Politica de solutionare a sesizarilor si reclamatiilor
Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie adresa de e-mail reclamatii@techstar.ro sau numarul de telefon afisat pe site 031.005.16.15 pentru a intra in legatura cu Techstar
Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.
 
10. In cadrul programului Magazin de incredere veti transmite catre Online Comparison Shopping kft- persoana imputernicita - adresa de email a cumparatorului si numele produsului/produselor comandate.

Punctul de vedere Compari webshopul in calitate de operator conform GDPR (directiva EU 2016/679 care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal) poate folosi adresele de email a cumparatorilor in interes legitim, fara acordul prealabil, pentru scopuri de marketing direct.

Adresa de email va fi gestionata pentru evaluarea serviciilor oferite in interes legitim. Va puteti exprima dezacordul la datele noastre de contact. Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de persoana imputernicita (Online Comparison Shopping kft, 1074 Budapesta, Rákóczi út 70-72) pentru transmiterea unui chestionar de evaluare.

Pentru stocarea adreselor de email ale cumparatorilor Compari (Online Comparison Shopping Kft.1074 Budapesta, Rákóczi út 70-72, CUI: HU24868291, Reg.Comertului: 01-09-186759) detine statutul de persoana imputernicita in vederea transmiterii chestionarelor de evaluare in cadrul Programului Magazin de Incredere. Dupa efectuarea unei cumparaturi aici, Compari va primi adresa de email a cumparatorului. Motivul transmiterii datelor: solicitarea si afisarea feedbackului cumparatorului. Adresa de email transmisa este gestionata, stocata de Online Comparison Kft in temeiul unui contract scris si respectand conditiile necesare protectiei datelor.

11. NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
 
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Techstar are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: de a putea expedia coletele catre dvs.
Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la crearea facturii si expedierii coletului catre dvs. Refuzul dvs. determină nepreluarea comenzii si netransmiterea coletului catre dvs.
Site-ul https://techstar.ro/ este inregistrat catre un operator care ofera un domeniu securizat https(secure). Acest aspect confera siguranta datelor clientului, o data introduse pe site, fiind criptate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Autoritatile competente ale Statului Roman.
Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Techstar.ro?
□ DA □NU
Aveti posibilitatea de a selecta cand va creati un cont, astfel sa va abonati sau nu.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul social, al companiei noastre. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.