Concurs

Intra si ai sansa de a castiga
PREMII sau CUPOANE

Ma inscriu

PRIMESTI INAPOI

10% DISCOUNT


LA PRIMA COMANDA
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te si Castiga

Castiga automat un Cupon de 20%

Zile
Ore
Min
Sec

Castigatori

1 - Visenica Mitică

2 - Oprea Georgeta

3 - Carp Cristian

Inscrie-te!
X

Regulament Concurs

REGULAMENT CONCURS FACEBOOK – „Inscrie-te si Castiga”

 

 1.        ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului  „Inscrie-te si Castiga”, care va fi denumit in continuare „Concursul”, este Techstar.ro, apartinand Societatii Neoallbet SRL, cu sediul in Bragadiru, jud Ilfov, str. Florilor, nr 3bis.

Concursul se va desfasura conform prevederilor urmatorului Regulament, denumit in continuare „Regulament”, care este obligatoriu pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba sau modifica regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care publicul a fost si informat. Concursul va fi operat de catre Societatea Comerciala Neoallbet SRL.

 1.        DURATA SI LOCUL DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura pe o perioada de 38 zile, intre 24 Decembrie 2017 si 31 Ianuarie 2018, pe pagina de Facebook a companiei  Techstar: https://www.facebook.com/techstar.ro/

DREPTURILE SI CONDITIILE PARTICIPANTILOR

Concursul este accesibil de catre orice persoana fizica, cu domiciliu sau rezidenta pe teritoriul Romaniei, indiferent de nationalitatea acesteia, sex, rasa sau religie, si care respecta conditiile prezentului Regulament. Nu pot participa angajatii Organizatorului si a celorlalte companii implicate in desfasurarea concursului, precum agentiile de publicitate. Persoanele care participa la acest concurs, isi dau consimtamantul respectarii prevederilor prezentului  Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care se inscrie in Concurs. Dreptul de participare este anulat in cazul in care participantul furnizeaza date eronate de participare precum: nume, profil sau cont de Facebook. Pentru a participa la Concurs, participantii trebuie sa un cont de Facebook adevarat, creat cu o adresa de email reala si un nume/prenume real. Daca inca nu detineti un cont de utilizator, il puteti creea accesand: https://facebook.com/.

 1.        PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt respectate drepturile ce sunt in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale a participantilor, doar in scopul desemnarii si declararii castigatorului.

CUM FUNCTIONEAZA CONCURSUL?

Utilizatorii sunt informati de concurs pe pagina oficiala Techstar: https://www.facebook.com/techstar.ro/.

Utilizatorii se pot inscrie in perioada 24 Decembrie 2017 si 31 Ianuarie 2018 parcurgand pasii:

 •          pasul 1: Apasarea butonului de like
 •          pasul 2: Apasarea butonului share
 •          pasul 3: Inscrierea cu adresa de email.

Sunt necesare urmatoarele solicitari: like, share la postare si abonarea la newsletter pentru inscrierea in concurs.

 1.        PREMIILE CONCURSULUI

Se acorda premiile: Camera Auto T613; Car Kit Auto Nat1800; Fidget Spinner United States

 1.        DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi desemnate prin soft-ul special creat de Techstar.ro care va alege la intamplare castigatorul dintre participantii care au urmat pasii pentru inscrierea in concurs. Toti participantii concursului trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

NOTIFICAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii Concursului vor fi anuntati automat la extragere prin email si prin intermediul Facebook. Acestora li se va aduce la cunostinta faptul ca au fost desemnati castigatorii pe data 31 Octombrie 2017. Daca utilizatorii nu confirma castigarea premiului in termen  de 48 ore, extragerea va avea din nou loc si va fi desemnat alt castigator prin acelasi procedeu. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorului, din motive care nu tin de el.

 1.        PREDAREA PREMIULUI

Premiul va fi expediat prin firma de curierat rapid Urgent Cargus, fara costuri de transport, in orice localitate in care castigatorul este situat.

 1.    INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs va inceta la data 31 Ianuarie 2018, ora 23:59. Concursul poate inceta inainte de termen doar intr-un caz de forta majora, ce nu mai permite desfasurarea acestuia.

 1.    REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil pe pagina de inscriere. Prin participarea la acest concurs, toti utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile de participare, ai acestui Regulament. Orice modificari ulterioare prevind Regulamentul, vor fi comunicate pe pagina oficiala a Techstar.ro: https://www.facebook.com/techstar.ro/.

LITIGII

In cazul oricaror litigii aparute in Techstar.ro si participantii concursului, se va propune solutionarea pe cale amiabila. Daca aceasta nu este posibila, solutionarea litigiilor intre partile implicate, revine spre competenta instantelor romane.

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta placuta si sigura. Prin continuarea navigarii pe site confirmati ca sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe despre Cookie si Politica de Confidentialitate .