Concurs

TE INSCRII si poti CASTIGA
premii oferite de Techstar.

Ma inscriu

TECHSTAR ITI OFERA UN
CUPON DE 10% DISCOUNT

VOUCHERUL IL PRIMESTI PE MAIL

BONUS - Daca te inscrii, primesti gratuit in fiecare

saptamana un email cu cele mai tari reduceri.

   

Interfata diagnoza dedicata Lexia3 PP2000 CitroenPeugeot.Diagbox V7.65

329,99 leiTVA Inclus tax incl.

Pret vechi:833,00 lei

-503,01 lei

Redus - 60 % Garantie 2 ani

Siguranta Clientului

Este garantata de serviciile verificare colet si drept de retur in 15 zile.

 
 

Descriere

Cea mai buna calitate la ora actuala, versiunea cu toate chipurile originale si firmware rev C! (cunoscatorii stiu) Vine impreuna cu Diagbox v7.52, ulterior putand efectua update la o versiune mai noua pe masura ce apar.

Singura versiune care functioneaza cu Diagbox V7.xx cu ajutorul caruia puteti efectua diagnoza la toate masinile aparute pana in prezent!
Aceasta interfata functioneaza pe Citroen C5 si Peugeot 308, versiunile mai ieftine nu functioneaza.
Revizia B este Blacklisted in diagbox si din aceasta cauza nu o puteti utiliza decat pentru masinile aparute pana in 2011 cu softurile mai vechi PP2000 si Lexia C!

Lexia 3 este o interfata de diagnoza profesionala exact ca si cea utilizata in reprezentanta.

Se poate utliza pentru a efectua o diagnoza completa pentru Peugeot si Citroen, pentru toate modelele din 1995 pana in prezent. Diagnoza se efectueaza prin intermediul conectorului OBD II (care se afla situat langa volan) sau prin intermediul conectorului specific producatorului (pentru masinile dinainte de 2001)


Functiile interfetei Lexia 3:

Spre deosebire de alte instrumente universale de scanare auto, care doar citesc codurile de eroare, acest pachet hardware-software indeplineste aproape toate functiile unui instrument de diagnosticare original folosit in reprezentanta. Aceasta interfata de diagnoza cuntine multiplexor K-Line, interfete CAN-BUS si bus SAE J1850 (PWM si VPW)


Lexia 3 suporta urmatoarele functii de diagnosticare:

Identificarea completa a unitatii de control, de exemplu: part number, versiunea software/hardware, producator, etc

Afiseaza toate codurile de eroare stocate si iminente, cu descriere completa

Stergerea codurilor de eroare stocate si informatii de diagnostic

Detecteaza toate ECU (unitatile electronice de control) instalate pe masina, si citeste toate codurile de eroare

Masoara si afiseaza valori in timp real cum ar fi: turatia motorului, tensiunea bateriei, saturatia senzorului de oxigen, temperatura lichidului de racire, etc. Valorile pot fi afisate grafic - cate 9 valori o data, sau lista completa (toate valorile masurate)

Se poate salva un log pentru analiza datelor off-line

Activare test actuatori individuali, de ex: pompa de combustibil, blocare/deblocare roti, blocare/deblocare usi, oprirea alimentarii cu combustibil, etc

Functii de adaptare si programare - aceasta caracteristica este extrem de importanta la toate autovehiculele deoarece diferitele ECU ale motorului, dispozitivele de imobilizare, Airbag-uri, Alarme, Body Control Unit, Clima etc., au nevoie de proceduri de resetare sau programare dupa efectuarea reparatiilor auto, sau chiar configurare dupa inlocuirea unitatilor de control defecte.

Cerinte hardware si software

Pentru instalarea softurilor Lexia si PP2000 este necesar un calculator cu Windows XP Pro, Diagbox V7.52 merge si pe Windows 7 32 Biti

RECENZII

Scrieţi o recenzie

PRODUSE ASEMANATOARE

PERIFERICE